Tilaus- ja toimitusehdot


Tilaaminen

Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Tilaaja valitse nettikaupassa haluamansa tuotteet. Kun maksutapa on valittu, tilausta ei voi enää muuttaa. Tilaajan tulee tarkistaa henkilötietojen oikeellisuus ja hyväksyä tilauksen ja tilaus- ja toimitusehdot klikkaamalla ”Vahvista tilaus”. Lähetämme tilaajalle tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Tuotteiden valmistustekniikoista johtuen eri tuotteissa saattaa esiintyä värieroja.

Maksutavat

Lasku

Frendikuva toimittaa laskun suoraan kuvatilauksen mukana annettuun toimitusosoitteeseen. Laskutuslisä on 3,95 €.

Pankki-, kortti- ja mobiilimaksaminen

Verkkopankkitunnuksilla ja maksukorteilla tapahtuvien maksujen välittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy asiakkaan ja Frendikuvan välille. Frendikuvan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:
Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
https://www.bambora.com/
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 LappeenrantaToimitus

Toimitamme tilaukset vain Suomeen. Tuotteet toimitetaan postitse ilmoittamaasi osoitteeseen. Mukit, sisustustaulut ja muut erikseen pakattavat tuotteet toimitamme erillisenä lähetyksenä. Kyseiset tuotteet on merkitty tilausvahvistukseen ja laskuun tähdellä *. Mikäli kirje tai paketti ei sovi postiluukkuun tai -laatikkoon, tuote on noudettavissa lähimmästä postitoimipaikasta Postin normaalin menettelyn mukaisesti.

Toimitusaika

Tilaus siirtyy valmistukseen tilauksen vahvistumisen jälkeen. Lähetämme tuotteet noin viikon kuluttua tilauksen vahvistamisesta. Emme vastaa Postin tai muun kuljetuspalvelun toimitushäiriöistä johtuvista tilausten viivästymisistä.

Toimituskulut

Tuotteen toimituskulut maksetaan tilauksen maksamisen yhteydessä. Toimituskulut voivat vaihdella kampanjoista ja tilatuista tuotteista riippuen.Palautus

Kaikilla tuotteilla (poislukien digitaaliset kuvatuotteet) on 14 päivän palautusoikeus.Reklamaatio

Viallinen tuote palautetaan kuluttomasti Frendikuvalle reklamaationa, jonka jälkeen tilalle lähetetään uusi.Perintä

Olemme ulkoistaneet laskujen perinnän OK Perintä Oy:lle. Perintään siirretyt tilaukset aiheuttavat tilaamisen estämisen.Kuvaoikeudet

Valokuvat, joihin koulukuvatkin lukeutuvat, kuuluvat tekijänoikeuden piiriin, ja niiden suoja-aika on 50 vuotta. Frendikuvalla on yksinoikeus valmistaa valokuvista kappaleita ja saattaa ne yleisön saataville.