Kuvausehdot


Suostumus kuvaukseen ja henkilötietojen käsittelyyn

Hyväksymällä nämä kuvausehdot kuvattavan lapsen huoltaja tai 18 vuotta täyttänyt kuvattava (”Asiakas”) antaa suostumuksen siihen, että kuvattava saa osallistua kuvaukseen ja Asiakas suostuu vastaanottamaan kuvat nähtäväkseen joko nettikaupan kautta tai kotiin postitettuna. Ryhmä- ja kaverikuvat julkaistaan kaikille kuvissa esiintyville henkilöille tai heidän huoltajilleen. Frendikuvalla on oikeus toimittaa valokuvat myös kuvauksen tilanneelle taholle, kuten koululle, esimerkiksi oppilastietojärjestelmää varten.

Valokuvat ja henkilötiedot säilytetään frendikuvan tietojärjestelmissä kuvien jatkotilauksia varten. Tiedot voidaan säilyttää niin kauan, kunnes Asiakas pyytää tietojen poistamista, joten valokuvia on mahdollista tilata vielä vuosienkin kuluttua. Frendikuva pidättää oikeuden otoksiin. Asiakas vastaa kuvaukseen ilmoittautumisen yhteydessä annettujen tietojen oikeellisuudesta. Frendikuva käsittelee Asiakkaan henkilötietoja kulloinkin voimassa olevan tietosuojaselosteensa mukaisesti.

Mikäli kuvattavaa ei ilmoiteta etukäteen kuvaukseen, Frendikuva ei vastaa siitä, että kuvattava tulee kuvatuksi ja kuvat ovat ostettavissa nettikaupassa.

Mikäli koronatilanteen takia ryhmäkuvaa ei voida kuvata, tarjoamme korvaavaksi ryhmäkuvatuotteeksi muotokuvista koostetun kuvakollaasin. Kollaasikuvan ilmettä ei voi vaihtaa.Valokuvien tilaaminen

Valokuvat ovat nähtävillä Frendikuvan nettikaupassa n. 1-2 viikkoa kuvauksen jälkeen. Ohjeet nettikauppaan kirjautumista varten lähetetään Asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen ja matkapuhelimeen. Asiakkaan tulee tarkistaa henkilötietojen oikeellisuus kirjautumisen yhteydessä. Käyttäjätunnusta ja salasanaa tulee säilyttää niin, että ulkopuoliset eivät saa niitä käyttöönsä. Unohtunut salasana on mahdollista palauttaa tästä.

Nettikaupassa on näkyvillä koko Frendikuvan tuotevalikoima ja hinnat. Tarjous- eli tarjoushinnat ovat voimassa vain kerran, ja tarjoushintaisten tuotteiden tilaus on tehtävä nettikaupassa ilmoitettuun määräaikaan mennessä. Mikäli Asiakas ei vahvista tilausta ilmoitettuun määräaikaan mennessä, tutustumiskuvat voidaan sopimusehtojen mukaisesti toimittaa nähtäväksi Asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus (ei koske digikuvia).Kuvien jakaminen

Asiakkaalla on oikeus jakaa kuvien katselu- ja tuotteiden tilausoikeus sukulaisille ja ystäville, jolloin he voivat katsella kuvia ja tehdä halutessaan omia tilauksia. Linkin vastaanottaja ei ole oikeutettu tilaamaan valokuvia alennettuun hintaan.